29 mai 2024

Deputatul Lazăr este categoric: „PSD-PNL fac risipă din bani publici pentru a încerca să rămână încă patru ani la conducerea ţării”

Printr-o declarație de presă (însoțită de imagini pe care vi le vom prezenta și noi), deputatul USR de Vâlcea Ion Marian Lazăr a atacat guvernarea social-liberală. Reprezentantul USR al județului nostru în Parlamentul României a spus despre actuala guvernare că s-ar folosi de bani publici (împrumutați) pentru a forța să „rămână încă patru ani la conducerea țării”.

Mai jos, vă prezentăm declarația la care facem referire:

„Guvernarea PSD-PNL continuă să conducă România spre dezastru. În an electoral, PSD-PNL fac risipă din bani publici pentru a încerca să rămână încă patru ani la conducerea ţării. Până în prezent, au cheltuit cu 57 de miliarde de lei mai mult decât au încasat la buget, iar datoria externă a României a crescut, în primele trei luni ale anului, cu peste 7 miliarde de euro! Deficitul bugetar al ţării este, după primele patru luni, dublu comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce denotă o disperare a PSD-PNL că vor pierde alegerile din acest an şi, automat, accesul la banii publici. Din păcate, pentru a patra lună la rând, România este campioana Europei la scumpiri. Avem cea mai mare inflație din Europa, iar investițiile străine directe au scăzut, în timp ce datoria crește. Această datorie creşte pentru că Guvernul a crescut cheltuielile statului până la un nivel istoric record”, a declarat Ion Marian Lazăr.

„Pensiile speciale, agențiile de stat, schemele de afaceri pe banii statului, contractele pentru firme de partid, sporurile colosale de la stat, toate astea se plătesc din taxe în plus și din îndatorare. De aceea a tot crescut datoria. Anul 2024 este foarte important pentru viitorul nostru, al tuturor. Vom avea de ales între o guvernare abuzivă a PSD-PNL și reforme, modernizare, o guvernare viitoare de dreapta, a Alianței Dreapta Unită”, a mai explicat deputatul vâlcean.

You May Also Like