3 septembrie 2024

Deputatul Lazăr se dezice de Asociația Familială Gheorghiu – USR Vâlcea

Lovitură grea pentru USR Vâlcea! Omul care a reușit să tragă efectiv după el organizația USR Râmnicu Vâlcea la alegerile locale din 9 iunie 2024 a decis să plece din acest partid. Este vorba despre deputatul Ion Marian Lazăr, politicianul care prezenta, probabil, cea mai mare credibilitate din USR Vâlcea.

Deși încă nu a prezentat explicit motivele care l-au determinat să părăsească USR, deputatul Lazăr a prezentat un punct de vedere în care a spus că va reveni și va prezenta motivele acestei demisii din USR Vâlcea.

Fără a lungi vorba, se știe că mulți membri din USR Vâlcea au plecat din acest partid din cauza liderului Andrei Gheorghiu, care a transformat ce a mai rămas din această formațiune politică într-un soi de partid de familie. Rude de ale sale ocupă funcții în conducerea partidului. Acum, miza este reprezentată de ocuparea primului loc pe lista din Vâlcea la alegerile pentru Camera Deputaților. Este un loc cvasi-eligibil, care, cu șansă, ar putea trimite în Camera Deputaților. Evident că Gheorghiu ar vrea să ocupe acel loc, fără să se gândească cine a mai muncit pentru acest partid.

Vom reveni și noi cu informații despre acest subiect!

Iată ce a prezentat, luni, 2 septembrie 2024, pe pagina sa de socializare, deputatul Ion Marian Lazăr:

„Stimaţi vâlceni,
Deoarece au apărut nişte informaţii greşite în spaţiul public în ceea ce mă priveşte, mă văd nevoit să vin în faţa dumneavoastră cu câteva clarificări: Nu este adevărat faptul că am fost exclus din USR, ci am ales să îmi dau demisia din acest partid şi nu voi mai face parte din grupul parlamentar al USR. Voi reveni, în zilele următoare, cu mai multe explicaţii pentru care am ales să iau această decizie. Sunt hotărât să continui să muncesc pentru binele comunității noastre și să vă reprezint interesele cu aceeași dedicare, dar sub o nouă formă, pe care o voi clarifica în curând. Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijinul acordat!”
.

You May Also Like