28 septembrie 2024

CS Vâlcea 1924 a organizat Campionatul Național de Box U22. MEDALIE DE AUR pentru un tânăr pugilist din județul nostru

În perioada 24-28 septembrie 2024, județul Vâlcea a devenit capitala boxului românesc, găzduind, după mulți ani, Campionatul Național de Box U22 (destinat categoriei de vârstă sub 22 de ani). Eveniment sportive a fost organizat în memoria regretatului antrenor Marius Băluță (de la Chimia Râmnicu Vâlcea și Clubul Sportiv Școlar Râmnicu Vâlcea).

Întrecerea pugilistică, organizată de Clubul Sportiv Vâlcea 1924, în parteneriat cu Federația Română de Box, Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, a reușit să aducă la Vâlcea cei mai buni tineri boxeri din țară. Dănuț Gîrleanu, sportiv legitimat la CS Vâlcea 1924, a reușit să cucerească titlul de campion național la categoria de greutate 57 kg.

„Ne mândrim cu performanța excepțională a sportivului nostru, Dănuț Gîrleanu, legitimat la CS Vâlcea 1924, care a cucerit titlul de campion la categoria 57 kg. Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor, dar și tuturor celor care au contribuit la succesul desfășurării acestui campionat. Noi, Consiliul Județean Vâlcea, vom fi mereu alături de sportivi și vom continua să susținem organizarea unor astfel de competiții”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, instituție în subordinea căreia funcționează Clubul Sportiv Vâlcea 1924.

You May Also Like