27 iunie 2024

După ce au dat lovitura la Cupa României, boxerii CS Vâlcea 1924 vor avea antrenor cubanez

Pugiliștii CS Vâlcea 1924 au participat în lunile aprilie și mai la edițiile de cadeți și seniori Under 22 (U-22) ale Cupei României, desfășurate anul acesta la Brăila. La cadeți, vâlceanul Moise Constantin a obținut loculul al treilea, boxând în luna aprilie, în limitele categoriei 52 kg. A luptat în trei meciuri de câte trei reprize, fiecare a câte 1,5 minute, obținând două victorii, iar al treilea meci, care l-ar fi trimis în finală, a fost tranșat în devafoarea sa cu 3 – 2. Totuși, Moise Constantin, o speranță a boxului vâlcean, s-a clasat pe locul trei (în imaginea din dreapta). În luna mai, la caregoria U-22, CS Vâlcea 1924 a obținut primul loc prin Daniel Gîrleanu, la categoria 57 kg. Gîrleanu este deja un sportiv consacrat, deținător al titlului european și al celui balcanic, una din „perlele” clubului (în imaginea din stânga).

„După un an și jumătate de la înființare, avem mulți boxeri valoroși legitimați la Vâlcea, prin care am început deja să adunăm medalii. I-aș aminti pe frații Daniel și Cosmin Gîrleanu, pe frații Angelo și Mario Teodorescu, Mihai Adrian, Mihai Văduva, Andrei Teodosiu și alții. Sigur, acest lucru a fost posibil datorită deschiderii pe care au avut-o președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, președintele clubului Bogdan Pistol și directorul Laurențiu Rădoi. Chiar vreau să le mulțumim pe această cale”, a spus Răzvan Vâlcea, antrenorul coordonator al secției de box din cadrul clubului, el însuși un fost mare boxeor.

În cel mai scurt timp, CS Vâlcea 1924 va da lovitura prin aducerea unui antrenor cubanez. Școala cubaneză de box este recunoscută în lume, iar antrenorii cubanezi au făcut performanțe în toată țările în care au antrenat. Cubanezul se va alătura antrenorilor pe care clubul deja îi are, Răzvan Vâlcea și Denisa Petre.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like