28 august 2024

DURERE fără margini, la Vâlcea

Data de 28 august 2024 va rămâne una de tristă amintire pentru sportul vâlcean! La doar 34 de ani, împliniți pe 18 februarie, Iryna GLIBKO, handbalistă chiar până anul acesta la SCM Râmnicu Vâlcea, a plecat la Domnul. A fost răpusă de o boală contra căreia este greu de luptat, deși… cei care am cunoscut drama Irynei am sperat că tristul moment va putea fi evitat sau, măcar, împins către viitor încă vreo câțiva ani buni.

Din păcate, nu a fost așa! Handbalista care a evoluat mai multe sezoane la SCM Râmnicu Vâlcea și a jucat până anul trecut în naționala Ucrainei, fiind în două rânduri cea mai bună marcatoare în campionatul românesc, a plecat dintre noi cu mult, mult prea devreme decât ar fi fost firesc! Ea a fost și va rămâne foarte apreciată la Vâlcea, dar și în toată România și în Ucraina. Iryna era născută pe 18 februarie 1990. Orice cuvânt este de prisos în fața unei asemenea drame!

Condoleanțe și din partea ziarului nostru. Dumnezeu să o aibă în paza Sa!

Mai jos, vă prezentăm o imagine realizată în jurul orei 20.30, la Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, acolo unde membrii Ligii Suporterilor Vâlcea, dar și alți vâlceni, au ținut să îi aducă un omagiu. S-au pus flori, candele, s-a arborat drapelul Ucrainei, s-au depănat amintiri și s-au vărsat lacrimi! Adio, Yrina!

„Durere imensă în rândul suporterilor vâlceni și nu numai! Un model de sportiv, o jucătoare imensă, căpitanul nostru s-a stins din viață, astăzi, în urma unei lupte crâncene cu o boală nemiloasă! Transmitem și noi condoleanțe celor care au iubit-o pe Iryna, familiei și tuturor celor apropiați! Ziua de duminică ți-o dedicam ție, capitane, și memorie tale! Nu te vom uita, niciodată!”, au transmis reprezentanții Ligii Suporterilor Vâlceni.

You May Also Like