8 august 2024

O nouă ediție a Cupei Șirineasa la fotbal. Primăria organizează competiția și oferă premii pentru câștigători

Ajunsă la ediția cu numărul 21, Cupa Șirineasa la fotbal este un eveniment foarte îndrăgit și așteptat de către copiii din localitate. Și anul acesta primarul Ion Streinu și colegii din administrația locală au făcut demersurile necesare pentru ca întrecerea să aibă loc, fiind programată a se desfășura pe terenul sintetic din comună. Competiția care va opune mai multe echipe de tineri, reprezentând satele localității, este programată a se desfășura duminică, 11 august 2024. Ca și în alți ani, demersurile Primăriei Șirineasa de a organiza acest eveniment sportiv dedicat tinerilor va fi susținut de către Daniel Băcanu („Ață”, cum îl numesc prietenii), care s-a ocupat de înscrieri și de ceea ce este necesar pentru formarea echipelor.

La finalul competiției fotbalistice, echipele clasate pe primele poziții vor primi diverse premii din partea organizatorilor.

„Dragi cetățeni, am plăcerea să vă anunț că ediția a XXI-a a «Cupei Șirineasa» la fotbal va avea loc pe 11 august 2024, la terenul sintetic din comună. Vă invit să participați și să susținem împreună echipele noastre locale într-o zi plină de fotbal și de voie bună. Pentru detalii și înscrieri, vă rog să îl contactați pe Daniel Băcanu (Ață)”, a transmis Ion Bebe Streinu, primarul comunei Șirineasa.

You May Also Like