24 august 2024

Primăria Galicea organizează o nouă ediție a „Cupei satelor” la fotbal

Întrecerea sportivă demarată anul trecut de Primăria Galicea sub denumirea de „Cupa satelor la fotbal” tinde să devină o frumoasă tradiție în care copiii și tinerii din localitate au rolurile principale. Spunem asta pentru că, anul acesta, instituția condusă de primarul Florin Mărăcine continuă organizarea competiției. Astfel, înscrierile pentru cea de-a doua ediție a „Cupei satelor la fotbal” se vor realiza în perioada 23-27 august 2024. Meciurile se vor juca începând din weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024.

Edilul-șef al localității din dreapta Oltului le-a transmis deja tinerilor din comună invitația de a forma echipe și de a se înscrie la această competiție. Dar, totodată, Florin Mărăcine le-a transmis tinerilor din localitate un alt aspect important privitor la derularea campionatului. Edilul le-a spus că întrecerea se dorește a fi, ca și anul trecut, o competiție care se va desfășura din plăcerea practicării fotbalului și nu pentru orgolii. Astfel, nu va exista toleranță din partea organizatorilor pentru participanții care înțeleg să vină la aceste meciuri pentru a-și folosi forța fizică asupra adversarilor, pentru a înjura sau pentru a provoca scandaluri la terenul de fotbal.

„Făceți-vă echipele pentru Cupa Satelor la fotbal, ediția a II-a! Înscrierile se vor face în perioada 23-27 august 2024. Regulile rămân aceleasi. Pot juca la echipa dintr-un sat doar aceia care au legătură cu satul respectiv (au copilărit, au fost la școala din sat etc.). Va fi o ședință cu reprezentanții echipelor înainte de a începe competiția, atunci când va avea loc tragerea la sorți. Nu uitați! Va fi un fotbal de plăcere! Cine nu va respecta acest lucru… mai bine stă acasă! Oricum, toleranța va fi zero față de lipsa de fair-play!”, a transmis primarul Florin Mărăcine.

You May Also Like