25 septembrie 2024

SORȚII nu au ținut cu iubitorii fotbalului din județul nostru la formarea grupelor Cupei României. Pe cine vom vedea în Zăvoi?

Chiar dacă iubitorii fotbalului din județul nostru își doreau ca SCM Râmnicu Vâlcea să aibă posibilitatea de a întâlni, în grupele Cupei României, ediția 2024/2025, nume sonore din prima ligă românească (FCSB, Dinamo, Rapid, Craiova, CFR Cluj), iată că tragerea la sorți nu a adus cluburile așteptate.

În cele trei meciuri din grupele Cupei României, SCM Râmnicu Vâlcea va întâlni, în ordine, următoarele formații: CSM Reșița (în Zăvoi, pe 30 octombrie), Oțelul Galați (în Zăvoi, pe 4 decembrie) și CSM Unirea Alba Iulia (în Zăvoi, pe 14 decembrie).

Dintre toate aceste formații pe care le va întâlni, doar Oțelul Galați este prim-divizionară, fiind chiar finalista competiției din sezonul trecut (gălățenii au pierdut atunci finala în fața hunedorenilor de la Corvinul).

Totuși, trebuie să vedem și partea plină a paharului după această tragere la sorți: prin prisma numelor cluburilor (nu sunt de speriat) pe care le va întâlni, SCM Râmnicu Vâlcea trebuie să încerce să se lupte pentru calificarea în „primăvara” Cupei României, adică în sferturile de finală!

You May Also Like