6 iulie 2024

Stadionul din Orlești, pregătit de autoritățile locale înaintea debutului noului sezon fotbalistic

Echipele din fotbalul județean au pauză în această perioadă de vară. Luna iulie este numai bună pentru întreținerea și, în măsura posibilităților, modernizarea stadioanelor din județul nostru. Printre comunele din Vâlcea care se pot lăuda cu o bază sportivă frumoasă, modernă, bine întreținută, cum nici unele orașe nu au, se numără și Orleștiul. Administrația locală, condusă de către edilul Constantin Cârstina, a depus și depune eforturi constante pentru ca baza sportivă să se prezinte în condiții optime atunci când găzduiește competiții oficiale. Cele mai multe astfel de întreceri sunt fotbalistice, „sportul rege” fiind foarte iubit și aici, în zona Drăgășani. Sigur, stadionul comunal poate găzdui și întreceri din alte ramuri sportive, mai ales cele din domeniul atletismului, dar și diferite sporturi școlare.

Acum, la început de iulie, administrația locală din Orlești a demarat noi acțiuni de întreținere a bazei sportive (tuns gazon, îndepărtat diverse resturi vegetale, curățenie, igienizare și altele), dar și lucrări de reparații la elementele de infrastructură specifice unui stadion (porțile de fotbal, garduri), așa cum se poate vedea și din imaginile pe care vi le prezentăm mai jos.

Începând cu luna septembrie 2024, stadionul din comuna Orlești va găzdui din nou meciuri oficiale de fotbal, în cadrul campionatului județean, organizat sub egida Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vâlcea.

You May Also Like